Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 februarie 2016

de ce suntem UNA si totusi ATAT DE DIFERITI

Dragul de Nassim Haramein mi-a ridicat in dimineata asta la fileu o "minge" foarte importanta si o voi posta si aici:
"There's is a fundamental field of information that is the source of our consciousness. Consciousness is not an epiphenomenon of your brain, it's actually something that your brain is tuned into like a radio is tuned to a set of information." – Nassim Haramein
 Mai pe intelesul tuturor:
"Exista un camp fundamental de informatii (infoenergii/vibratii-as zice eu) care ESTE SURSA constiintei noastre. Constiinta nu este  un epifenomen al creierelor noastre ci mai degraba ceva cu care mintea noastra SE ACORDEAZA, asa cum un radio se acordeaza la receptia unui anumit set de informatii" (infoenergii/vibratii-as spune).
Oricare dintre noi, in momentul cand chiar a devenit constiinta pe deplin constienta STIE ca asa stau lucrurile, explicandu-si-le in limbajul accesibil lui. Sau timpurilor in care s-a manifestat. Prin "timpuri" intelegand nivelul de experienta la care se putea avea acces.
Fiind deci racordati la aceeasi SURSA prin exact constiinta care suntem, ne dam seama usor ca doar experienta ne separa, altfel suntem UNA. Iar ceea ce experimentam ca diferit este urmare a singurei ALEGERI REALE, anume FRECVENTA la care noi emitand ne acordam, ca urmare a fenomenului "fizic" de rezonanta vibratorie-exact ca la radioemisie/receptie.
Majoritatea experientelor relationale care "nu merg" au in spate exact acest aspect, pe care oricat am incerca sa-l uitam, mai devreme sau mai tarziu se va manifesta ca neintelegeri.
Suntem tentati sa credem ca cei sapte ani, ca eventual ne putem educa unul pe altul , ca nivelul diferit de instruire sau inteligenta...NU, toate acestea sunt doar URMARE FIREASCA a nivelului de vibratie la care individualitatea A ALES sa se racordeze. Daca se realizeaza acordarea frecventelor, absolut toate aspectele se modifica, deoarece "realitatea perceptuala/experientiala" se modifica.
Poate parea ca nu prea este aliniat acest subiect cu tematica blogului, doar ca...nu e asa! Vom avea o experienta comuna privind noua paradigma TOCMAI CONSTIENTIZAND ca ceea ce chiar avem DE FACUT este poate mai putin sa rulam sarme sau sa intelegem concepte/retete, cat sa ne acordam frecventa de vibratie cu banda in care ACEASTA REALITATE CHIAR ESTE OPERANTA! 
In acea vibratie toata aceasta VIZIUNE este doar UN FIRESC. Iar intelegerea ei se face...de la Sine.
As putea da chiar si...nume PENTRU CARE FAC ACEASTA POSTARE, dar desigur sper ca fiecare va intelege si singur!
A spune ca ceva "nu merge" sau "nu iti iese" este de fapt o automarturisire ca nu ai reusit INCA sa vibrezi la frecventa la care experienta sa NU POATA SA NU SE MANIFESTE!
Pare deci logic ca noi, ca si experienta, singuri "ne cernem", functie de vibratiile la care am ales/am avut capacitatea sa vibram.
Doresc fiecaruia ALEGERI CAT MAI INALTE-vibrational desigur!