Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 februarie 2016

"Fiecare isi duce crucea..."

Dupa mine un adevar foarte inalt, evident exprimat criptic, ca mereu:
Cam asa  arata, din punct de vedere infoenergetic, dupa perceptia mea, OM-ul. Acel torr verzui este bobinuta pe care noi infasuram "programele" pe care ni le-am creditat in experienta, ca devenind/fiind viata noastra, adevarurile partiale pe care le experimentam. Privind cu atentie, se poate percepe o anumita orizontala, cam la prima cincime de sus a imaginii. Aceea ar fi orizontul/orizontala vibratiei la care am ales sa experimentam sau nivelul de constientza al constiintei. Constiinta sau Sinele ar fi desemnat de verticala din centrul imaginii.
Intersectia dintre cele doua reprezinta "crucea" pe care fiecare dintre noi o are de "carat". 
In jur se afla valuri de potentialitati, toate putand deveni experienta pe masura ce noi ne ridicam sau coboram nivelul de vibratie, niste fractali desigur. Calitatea programelor infasurate, nivelul lor de vibratie pot avea rol de balast in "nacela" vietii. Mereu in experienta infasuram sau eliberam diferitele programe, credinte.
In mod logic dar si conform Kybalionului, pe fiecare orizontala a experientei (caracterizata prin vibratie specifica) actioneaza legitati care creaza jocuri de tip cauza/efect. Ele SUNT OPERANTE SI INEVITABILE cata vreme apartii acelui nivel vibrator. Pot insa fi surclasate dintr-un nivel de vibratie superior.
Chiar in asa numitul plan al manifestarii sunt nivele de vibratie (subnivele daca vreti) destul de diferite, si toate tin doar de calitatea informatiilor/vibratie bobinate pe torrul care suntem.
Raporturile de cauzalitate importante insa nu sunt cele pe orizontala, in care e destul de logic ca daca imi cade o caramida in cap este previzibil ca va apare un cucui, ci cele pe verticala, in care ceva de ordin superior a creat sincronicitatea de a beneficia capul meu exact de locul necesar ca eu sa am aceasta experienta.
Noi traim o intensa hipnoza despre importanta ciclurilor cauza efect pe orizontala si o totala detasare/nepasare pentru cele pe care, de regula, nici nu ne straduim sa le vedem.
Din aceasta neatenta si uzuala alegere se naste iluzia ca noi TREBUIE sa modificam contexte/conjuncturi si oameni, cam pe orice cai, de aici obsesiva preocupare pentru circulatia informatiei pe orizontala si nu pe verticala, de aici educatia si programarea limitativa prin sisteme de invatamant de genul "memoreaza ca DOAR ASA SE POATE"!!
Revenind la Keshe, sfatul lui este ca se poate in foarte multe feluri si ca importanta este increderea in propria experienta. Fas-urile se nasc tocmai din indoiala de sine...!!!
CREDETI IN VOI INSIVA, nu in mine sau in altul! Nici in Keshe! Chiar daca este un intelept sfatuitor...
Numai bine experiential voua, fiecaruia!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Multumesc! Totul este un dar.