Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 februarie 2016

nimic nu e ceea ce pare, sau...nu degeaba...

In postarea anterioara "parea" ca ma destainui voua, fara sens pe un blog numit asa cum  vedeti. Si va asigur ca doar am punctat din ceea ce a fost "viata/experienta mea". Totusi eu nu "fac" nimic intamplator. Acest blog chiar isi propune sa ajute la schimbarea paradigmei si voi folosi orice mod de a ma face AUZIT sau/si INTELES!
Foarte multe aspecte vor trebui intelese/acceptate ca fiind ALTFEL decat cum am crezut/am fost FORMATI/CONDITIONATI sa credem si, nu as vrea sa va fie foarte facil sa va spuneti ca...mai rage un bou! Sau un frustrat, care oricum habar nu are pe ce lume traieste sau nu a facut macar clasa a cincea si nu stie ce e aia fizica/chimie/diverse...Dimpotriva, si acum sunt singurul roman care poate produce filtrul de polarizare a luminii, atat de uzitat la toate afisoarele LCD. Si, ca sa inteleg, a trebuit sa consult cursul de anul trei de fizica al universitatii Berkeley  
Am fost pasionat de studiul luminii si nu m-a satisfacut modul in care era inteleasa, dupa cum multe NU AU FOST CORECT INTELESE.
Va rog, nu in interesul "meu" ca oricum asa ceva nu exista, acceptati o noua perceptie/intelegere, care veti constata si singuri ca va fi validata in interiorul vostru, ca adevarata.
Multe aspecte foarte importante au mai fost spuse si de altii, care erau inalt racordati si au luat cele spuse din Adevarul Mintii Universale, cum este "frecventa/vibratia". Importanta celor afirmate de ei nu a fost sesizata, constiinta colectiva nu a fost suficient de matura pentru a retine acele informatii.
Mai jos inserez, abuziv desigur, o postare a unui prieten cu care rezonez pe anumite frecvente. Prea mi le-a "servit", ca sinteza a unei idei pe care el o urmarea, dar continand esente de adevar:
Florin Cornescu Faceți comparație între aceste cinci mesaje.

"Cele trei faze ale realizării unei dorințe prin dinamizarea puterii subconștientului sunt:
I. Considerarea lucidă și materializarea atentă a problemei din punctele majore de vedere;
II. Acceptarea plină de încredere a gândului că, în mod cert, există o soluție pe care subconștientul ți-o va revela, permițându-ti totodată îndeplinirea ei într-o formă adecvată în sfera realității concrete;
III. Destinderea sau detenta euforică, prin trăirea anticipată a bucuriei succesului ce se bazează pe convingerea de nezdruncinat a unei reușite depline.
http://www.scribd.com/…/Henri-Durville-Misterul-Subconstien…
"Există trei atribute armonice, care se aplică în mod egal tuturor fenomenelor din Natură, inclusiv nouă. Acestea sunt: acordarea, coerența și rezonanța."
http://www.libris.ro/cosmos-ervin-laszlo-jude-currivan-FOR9
"Pentru a înțelege Universul, gândiți în termeni de energie, frecvență și vibrație". Nikola Tesla.
"Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.
De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea." Marcu 11:23,24.
"Procesul este: Concepţie, Percepţie, Recepţie." Neale Donald Walsh.
"Rugăciunea nu e atât cum ceri, cât cum te pregăteşti să primeşti." Neville Goddard.
Revenind la ceea ce chiar ar TREBUI sa ne intereseze:


 Si...raspunsul primit:

Niciun comentariu: