Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 februarie 2016

frecventele in creatie...

In marele computer al Mintii Universale datele sunt stocate si vehiculate sub forma EXCLUSIVA de...frecvente. Orice fenomen are o "adresa" vibratorie. Cei care au explorat acea infinitate ori s-au exprimat ca "nimic nu este", ori au inteles importanta frecventelor, gasind o "lume PLINA", dar de vibratii...
Pentru anumite benzi de frecventa noi avem "traductoare", toate simturile noastre fiind specializate in decodarea unor anumite benzi. Dincolo insa de capabilitatile constientei limitate de "pixel" pe monitorul Creatiei, de fapt avem firesc capacitatea de a recepta mult mai multe frecvente, tot cumva "specializat pe benzi". Asa apar chanelling-urile dar nu numai. Pentru ca tot asa te poti racorda la o anumita infoenergie si apoi sa incepi sa te identifici cu ea. Cati Iisusi se considera in acest mod reincarnarea unei frecvente...si nu numai al aceleia. Confuzii si...NECUNOASTERE !
TOT ceea ce noi decodam, indiferent prin ce mijloc, va fi util sa intelegem ca nu se defineste (cum am fost conditionati a crede) prin proprietati fizico/chimice sau mai stiu ce altele ci doar prin vibratie. Abia acelei vibratii ii pot corespunde niste asa numite "proprietati experientiale".
In larga gama de fenomene, zona pe care am putea-o numi obiectuala (planul acestui joc) are frecvente fixe pentru toate acele obiecte ale  jocului. Singurii care ne putem acorda frecventa suntem noi, facilitate care ne permite aducerea prin rezonanta vibratorie a acelui obiect de joaca in experienta. De aceea s-a si formulat ca ceea ce doresti sa ai (ca experienta) trebuie mai intai sa contii/sa fii. Cu complementara ca niciodata nu vei putea avea ceea ce nu crezi ca deja ai. Este desigur vorba NUMAI DE ACORDAREA IN FRECVENTA! De nimic altceva. Sau formulat "ceea ce dai primesti"...ar fi absurd sa crezi ca trebuie sa dai o prajitura ca sa primesti o alta...Trebuie doar SA EMITI FRECVENTA respectiva.
Aceasta complexitate a jocului cu frecventele este cel mai dificil de inteles/acceptat, tocmai pentru ca intelectul NU ASA A FOST PROGRAMAT sa inteleaga.
Cand TU TE SCHIMBI si LUMEA TA SE SCHIMBA indica in alt fel exact faptul ca DACA TU ITI MODIFICI FRECVENTA LA EMISIE, pe rezonanta cu noua ta frecventa apare o alta fenomenologie, chiar si daca personajele jocului APARENT raman aceleasi sau parasesc peisajul. Aici nu este poveste ci Legea Rezonantei, care oricum nu poate sa nu opereze.
In ceea ce priveste vibratiile la care noi ne acordam accesul, ele variaza functie de ce inca credem ca avem nevoie ca experienta. Daca preponderent ne intereseaza obiectele din jocul manifestarii, desigur ne vom duce frecventa rezonant cu ceea ce dorim sa ne atragem, chiar si daca o facem inconstient. "Lumea noastra"  va parea hipnotizant de abundenta in jucarii, dar calitatea jocului in ADEVAR va avea exact limita de frecventa la care singuri am decis sa ne ducem energia ATENTIEI NOASTRE. Iar cum acea frecventa contine experiente cu caracter dual, vom avea permananet parte de ambele polaritati a ceea ce am sperat sa obtinem unipolar. De aceea a si fost denumita Maya, pentru ca alergi dupa o iluzie obtinand deziluzia la pachet.
O alta "fateta" a jocului frecventelor a fost schitata acum ceva ani de catre Hawkins in prima sa carte "Putere versus Forta", el gasind ca denumire "calibrarea" si ca metoda Kinesiologia. Desigur a schitat un tabel cu niste valori, care valori apoi pot fi extrapolate, cum pe scala unui metru, daca ai primele cateva gradatii poti obtine si kilometri. De asemeni ca metoda de investigatie poti schimba kinesiologia cu radiestezia, poate si o alta metoda de investigare. Dar ceea ce voiam sa spun este ca valorile continute in acel tabel s-au modificat substantial odata cu ridicarea nivelului de vibratie al manifestarii, care s-a produs atat progresiv cat si cu salturi semnificative, in special in 2012. 

Ca atare nivelul de emisie Lumina/Iubire (o vibratie si ea) a crescut la toate individualitatile. Din "pacate" insa Lumina emisa nu este sustinuta si de cunoastere/intelegere, asa incat putem spune ca deja avem o planeta plina de "iluminati" lipsiti de...discernamant, acesta venind consecutiv intelegerii. 
Multi cred ca este suficienta vibratia sau ca interesante sunt starile extatice care le-au devenit familiare, doar ca NU ESTE ASA. Acele stari au avut doar menirea de a ne arata ca se poate transcede intelectul si ca trairile respective au o cu totul alta calitate, doar ca nimeni nu ramane in extaz permanent, deoarece asa un "program" nu exista in Creatie. Multidimensionalitatea si libertatea de a o eXplora sunt de interes, deoarece putem aduce in manifestare o alta calitate a experientei, prin largirea capacitatii creative AICI SI ACUM. 
Apoi avem de exersat comunicarea rezonant/empatica, care face destul de inutil limbajul articulat si care CRED ca e cazul sa devina operant-este in noi ca si capacitate.
Si pe aceasta cale ne apropiem de filozofia si spiritualitatea care stau ca si suport al viziunii tehnologice ale lui Keshe. Ca si Tesla sau poate si mai explicit, frecventele sunt percepute si de Keshe cam cum le-am explicat si eu mai sus.
La fel ca si Tesla sau poate mai explicit Keshe recomanda abordarea oricarui gest de creatie tehnologica din "starea de rugaciune/meditatie", subliniind ca nu scopul e important ci STAREA vibrationala pe care o ai cand te apuci sa creezi ceva.
Nu ca as putea epuiza subiectul vibratii intr-o postare, dar vom vedea cum voi continua, maine!

Niciun comentariu: