Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 februarie 2016

..in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh...

 Orice Cale catre "tine"  este un proces de cautare prin dezidentificare, acel neti-neti (nu sunt nici asta-nici asta). Matematic privind e un drum prin frecvente, cautand frecventa cea mai inalta, aceea a "procesorului central" sau Sursei.
Vorbind de constienta constiintei individuale, care este un anume PARAMETRU vibrational, cata vreme esti sub acea vibratie de 1000 este posibil sa te consideri fie ateu, fie credincios subordonat unui anume cult/biserici. Ambele sunt, desigur, alegeri care insa te vor limita a fi SUB acea vibratie. Oricat de mult ti-ai dori, nu ai cum depasi acest nivel vibrational cata vreme te incadrezi in oricare din cele doua alegeri. Desigur NIMIC nu ne limiteaza, decat propriile alegeri/viziuni/credinte. Si desigur necunoasterea/neintelegerea/neacceptarea EVIDENTEI .
Cata vreme Constiinta Colectiva vibreaza la asa numitul nivel christic iar ateismul ca si cultele religioase-oricare-sunt IN CADRUL constiintei Colective, matematic asa stau lucrurile.
As vrea sa fie limpede ca eu nu dezavuez sau critic ceva, orice experienta este utila pe treapta respectiva si nu e nimic de judecat. Doar explic niste notiuni, asa cum sunt ele in singurul aspect care chiar conteaza in Creatie si anume cel al infoenergiilor sau altfel spus-vibratiilor. Trebuie sa fii chiar absurd sa iei un copil si sa-l duci la cursurile unei facultati. Informatiile circula si sunt receptate CONFORM PRINCIPIILOR REZONANTEI, asa ca este de inteles ca eu la abecedar nu am cum ma intoarce dar nici invers nu se poate.
Cata vreme vibrezi sub acel nivel, formularea aparent criptica din titlu poate parea a avea valente magice. Si cum CREDINTA TA ESTE MAGIE, nici nu e de mirare ca experienta multora sa verifice "sanctitatea" acelor cuvinte. Chiar am cunoscut multe marturii in sens de sustinere, poate chiar incepand cu o experienta a mamei care, undeva in tinerete, a fost cca. 6 luni fara constienta, si multe altele. Aceste experiente, uneori "asistate" de Iisus sau alte "entitati/infoenergii/vibratii" sunt destul de raspandite, doar ca ele sunt proiectii din constiinta colectiva (un mare depozit de date, si ea). Unii le-au inteles si depasit, altii inca nu.
In adevar totusi, "Tatal" este denumirea vibratiei constiintei pe deplin constienta. Singura "magie" care i se poate atasa este vibratia infinita, a tot cuprinzatoare. Invocata insa apare in dreptul celui de-al trei-lea ochi, cel al clarviziunii/trezirii-corect de altfel. 


"Fiul" este acea vibratie coborata in experienta si degetele ii si indica CORECT locul vibrational: in manipura, centrul vointei personale.
In ce priveste "sfantul duh" lucrurile devin  mai complexe, in buna parte datorita faptului ca aproape nimeni nu a inteles cam ce desemneaza. Denumit si "suflet", el este evident un nivel de procesare constituit din Constiinta Colectiva a celulelor si este compus din radianta vibrationala a fiecarei entitati-celula compunand ceea ce noi experimentam a fi "corpul nostru". Are doua componente care lucreaza destul de "cauzal" in raportul dintre ele, in sensul ca se injecteaza unul pe altul; unul este mental si celalalt emotional. Desigur numarul enorm de entitati-celula, fiecare cu componenta energetica proprie, asigura o energie de emisie destul de importanta acestei constiinte colective.
Desigur exista multe aspecte de inteles aici. Si DEPINDE foarte mult de modul in care, intim in el, fiecare a inteles mecanismul Creatiei. Daca acceptam ca nu animalute evolutive suntem si deci nici intamplare, atunci probabil ca suntem de acord ca Sinele si-a procurat o experienta, proiectandu-se in vibratiile acestei "dimensiuni", unde a creat un joc. Pentru ca jocul sa fie posibil a fost creata proiectia unui corp fizic, la randul sau alcatuit din subansamble functionale, cu unitate de baza celula. Ca si ORICE in Creatie, si aceasta unitate are viata si o radianta/camp infoenergetic. Suma acestor radiante alcatuieste "sfantul duh/sufletul", cu care multi se identifica. Desigur acest camp are proprietati specifice benzii de frecventa si o oarecare independenta in raport cu nivelul constient de inteligenta al individualitatii.
Ar fi util de inteles ca nivelul de procesare date al celulei este unul bazat pe griji/nevoi/durere, acolo sunt adevarate fabricute cu procese "tehnologice" in care stimulii exteriori dicteaza reactia si se gestioneaza optimizari de procese, functie de ce primeste din afara ei. Emotia care insoteste toate aceste procesari este un raspuns firesc la stimuli prezenti/absenti. 
Identificarea individualitatii cu radianta mental/emotionala colectiva a celulelor corpului este si mai dezastruoasa decat cea cu corpul "fizic", asa numitul "Fiu". Sinele coborat in experienta ca "Fiu" are propriile dotari de procesare date, anume mintea sa constienta. Acesta nu mai este un nivel de inteligenta (neaparat) reactiv, daca a reusit sa se dezidentifice de emotiile "sufletului". El are capacitatea de a raspunde inteligent la stimuli si contexte de experienta in joc. Poate fi si creativ in limitele liberului arbitru. (iluzorii in ADEVAR) Spun iluzorii deoarece menirea sa este un punct de destinatie de care nu este constient, iar calea spre el si-o poate face mai directa sau mai cu ocolisuri, prin contextele de joc autocreate.
Mie aspectul cel mai amuzant mi se pare (m-am exprimat corect!) faptul ca STIM ca acolo unde iti duci atentia, te acordezi vibrational si ACOLO SI ESTI, dar pretindem ca mergem pe drumul nostru catre Sine, ducandu-ne de fapt ENERGIA ATENTIEI NOASTRE in mod obsesiv catre functia de joc "Fiul". Sau, si mai falimentar, catre "suflet", ale carui pretinse rani le tot avem de peticit/vindecat! Cand aud pe cate unul ca STIE ce a tot spus Neville iar pe de alta parte toate energia atentiei lui este dusa la experienta de presupusa vindecare/reparare/armonizare/optimizare a jocului "Fiului", ma intreb ca prostul, oare ce a inteles din Neville? Cum si cand o sa ajungi la...Bucuresti, cata vreme tot stai si bei cafeaua la...Bacau? Nu cumva trebuie sa-ti scoli fundul din vibratia aia si sa te acordezi "ca si cand" cu vibratia locului de destinatie? Zic si eu, zice si Neville...mai zice si Biblia de ceva mii de ani...ce folos? Fara acest "ca si cand DEJA ESTI/AI ceea ce iti doresti" nu e posibila nici un fel de mutare frecventionala! Acest principiu al acordajului pe frecventa statiei de destinatie se regaseste si la Keshe.
Am revenit cu toate acestea deoarece stiu cat de facil ne mintim pe noi insine. Cata vreme identificarea cu Fiul continua, indiferent argumentul, constienta constiintei va ramane doar un deziderat. La fel si noua paradigma de gandire si tehnologiile ei. 
Desigur suntem SI "FIUL" si avem de jucat un joc si aici, altfel de ce "noi tehnologii" si paradigme, doar ca ele devin accesibile abia prin detasare de scop si vechi viziuni despre contexte si conjuncturi. Numai bine!
 

Niciun comentariu: