Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 februarie 2016

eu, ca si pixel pe monitorul Creatiei


O alta Lege a Kybalionului este cea a Corespondentei, care ne permite sa ne largim intelegerea fenomenelor prin extrapolare de la o scara "vizibila" perceptiilor noastre catre o alta, stiind ca exact aceleasi principii guverneaza toate nivelele...
Deci, asa cum in calculator, pe monitor, un punct/pixel are o anume locatie si vecinatati, asa si noi avem in pretinsa fizicalitate una. 
Ce nu este cazul sa faca un pixel? Pai NU E CAZUL sa se inspire din "experienta" vecinilor sai, pentru ca am avea un monitor...monocrom. Nu ar fi cazul nici sa creada ca DEPINDE in vreun fel de ceilalti pixeli, hipnotizandu-se ca ar trebui sa faca ceva pe gustul lor. Dimpotriva, ar fi util sa inteleaga ca absolut toate COMENZILE REALE care ii "dau valoarea de lumina si culoare" ii vin de la...etajele superioare lui. La fel in cazul TUTUROR pixelilor.
 Desigur experienta "lui" pe monitor este menita sa asigure un joc in diferite contexte/conjuncturi cu alti pixeli, doar ca ar fi util sa fie constient ca peste o secunda poate sa se gaseasca participand la cu totul alt joc, fara sa aiba atasamente fata de configuratiile anterioare. Jocul se face PRIN EL, dar NU E JOCUL LUI! Vor exista momente cand va avea aceeasi stralucire cu vecinul din fata sau culoarea similara cu a celui din dreapta, dar TOATE ACESTE POSTURI se caracterizeaza doar prin...schimbare. Asa arata "viata de pixel pe monitor".
 Ca atare ATENTIA/interesul ar fi util sa ii fie indreptat IN SUS, pe VERTICALA lui, catre...SURSA!
Evident ca vor exista intre el si Sursa/Procesorul Central tot felul de "nivele" de procesare "date", menite sa ii faciliteze accesul catre bataile/frecventa Inimii Centrale, care ar putea fi numite Ierarhii Ceresti...sau Sfinti/Arhangheli, etc...pana una-alta, placa video, etc.
Toate insa sunt PARTE din configuratia de-a dreptul magica a marelui computer al Mintii Universale, care are o matrice care se regaseste in toate nivelele si ar fi constanta 1,618, are proprietati holografice si pare sa functioneze in baza cifrei 9.
Holografic fiind, pixelul CARE SUNT in nivelul manifestarii, am aceleasi capacitati constiente/inconstiente ca si...computerul central, doar la o alta scara... 

Niciun comentariu: