Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 februarie 2016

a fi "cercetator" in raport cu o viziune

Stim ca experienta are un procent foarte semnificativ de "subiectivitate" si e logic din multe motive sa fie asa: in primul rand in curgerea fireasca a fenomenelor nu sunt doua contexte/conjuncturi/experiente LA FEL, apoi experimentatorul fiind PARTE in experiment, el va da coloratura proprie fiecarui fenomen si il va si recepta in mod foarte particular. Cu toate acestea, exista un nivel al experientei in care, in baza  unor conventii (pe care le putem numi paradigme de gandire), ne asiguram un asa numit "joc social/colectiv".
 Cand apare provocarea, desigur destul de rar, de a ne schimba fundamental modul de gandire colectiv, evenimentul este util sa fie tratat cu toata atentia si deschiderea, deoarece se pun bazele unui nou "atlas de semne conventionale" care va trebui sa inlocuiasca in constiinta colectiva vechiul. Noi mereu am facut corectii acolo, upgrade-ri, cu asta suntem obisnuiti, stim ca face parte din dinamica vietii, doar ca acum e...mult mai mult.
Nu sunt unul dintre primii care am aflat de Fundatia Keshe, dar stiam de cativa ani, ca tot omul, cate ceva. La inceput am vazut cuvinte interesant provocatoare, apoi am auzit de ce isi propune mai concret, am alergat si eu dupa documentatia de pe primul stik imprastiat pe net, l-am dat jos si am cautat sa inteleg-desigur superficial-ce era acolo. Si desi cuvintele vorbeau de o tehnologie accesibila oricui, acolo erau date foarte tehnice si desene deosebit de riguroase a unor piese destul de complexe, imposibil de manufacturat. Am pastrat pe calc documentatia, este si acum, dupa care doar  nedumerirea si susceptibilitatea au ramas.
Cand, in toamna, a fost organizata acea conferinta din Italia, am redevenit atent. El acolo solicitase iarasi prezenta reprezentantilor tuturor guvernelor, cu intentia de a le mai inmana odata atat documentatiile complete pentru introducerea acestei tehnologii, cat si cate un dispozitiv MAGRAV, in scopul de a fi probat in functionare. Prezenta nu a fost foarte numeroasa si raspunsuri oficiale desigur au fost slabe-cel putin din ce se stie acum. Ca atare el si-a respectat promisiunea ca va da libera curgere a acestei documentatii si pe net, dupa ce a asteptat cele cateva zile pe care si le-a propus pentru a primi raspunsuri oficiale.
In modul foarte sincer, nu am inteles exact cum ar fi asteptat ca aceasta revolutie totala atat in gandire cat si in tehnologii sa fie imbratisate tocmai de guverne, care chiar nu sunt interesate ca structura, de eliberarea de sub tensiune a populatiilor de sub ele. Dar DA, am inteles ca TREBUIA sa isi respecte propria viziune INTEGRATOARE, si ca atare sa nu vada lumea impartita in buni si rai. Chiar daca deja a suferit toate clasicele hartuieli, prigoniri, amenintari, arestari si multe alte mizerii. Asa arata experienta de la nivelul experientei sale individuale!
Cum insa fiecare are datoria mai intai fata de el insusi de a-si lamuri cum se raporteaza la fiece provocare experientiala, cam asta am facut si eu. Dupa ce am citit cateva scurte materiale, am cautat sa obtin o imagine a viziunii sale, pentru a intelege mai profund ce isi/ne propune. Mie mi-a parut deosebita tocmai prin inaltul nivel de integrare, in ciuda viziunii destul de diferita in raport cu modul in care noi am fost conditionati (conform vechilor conventii) sa "vedem" lumea si viata. De fapt e chiar spectaculos cand intelegi ca, raportandu-te la valori destul de cunoascute sa poti totusi aduce in manifestare o noua paradigma, cu tehnologie TOTAL DIFERITA.
Cum spuneam mai sus, si experienta mea este unica, ca atare am limite experientiale si/sau libertati care imi canalizeaza curgerea. Daca la douazeci de ani era o mare bucurie sa ma agit pentru cate o schema electronica, sa corodez circuite, sa fac rost de piese si multe altele pentru a obtine ceva, un montaj care "sa faca" ceva, dar fiind in centrul Bucurestiului, cu totul alta este abordarea unor provocari intr-un varf de deal, la cativa kilometri de un oras nu chiar oferind orice. Apoi abilitatile si cheful de a manui diverse scule, care si ele mai mult iti lipsesc decat iti sunt la dispozitie, cand deja ai strans ceva ani pe rabojul vietii, deja fac o diferenta.
Totusi un minim de dotare am strans, cat sa pot experimenta cate ceva, asa ca acum stiu deja ce inseamna SI PRACTIC, o nanoinvelire cu strat de fulerene/carbon si stiu si ce inseamna GANS-ul. 
Desigur privind la complexitatea a ceea ce ne putem propune, ca joc individual cu aceste tehnologii, poti vedea ca te simti tentat atat de partea tehnologiilor energetice cat si de cea a ameliorarii starilor de "bine", la diferitele ei nivele. Daca chiar esti perfect sanatos -cazul meu-, nevoi proprii de ameliorare a sanatatii nu ai, dar nu poti sa nu vezi ca majoritatea aici au "reusit" sa se autofaulteze. Iesit de sub emotii, chiar joaca cu "poftele" a disparut si ca atare "necesitatile" proprii sunt foarte mici. Este insa deocamdata doar "normalitatea"  experientei mele, chiar daca consecintele sunt evidente. Fara un emotional dezvoltat si descentrat nu mai poti fi efect a nimic.
Ca atare, privind de la mine, ACUM cu dotarile la dispozitie ar trebui sa depun prea mult efort pentru a-mi propune dispozitive MAGRAV complexe. In schimb mi-am dus atentia pe mici dispozitive create pe acelasi principiu, dar destinate recuperarii starii optime a parametrilor de viata in corp. Este vorba desigur de acele "pen"-uri de sanatate, dispozitive mici si destul de simple constructiv, dar care pot fi facute si de o mai mare complexitate.
Am daruit cate unul celor mai apropiate fiinte iar pentru "joaca mea" am facut unul conceput de mine, mult mai complex si cam maricel, un adevarat "tun de sanatate".

Asupra mea nu prea am avut cum sa-l testez, decat foarte putin in optimizare tract digestiv, dar am mai intervenit prin jur.
In schimb ma tenteaza foarte tare explorarea obtinerii GANS-urilor, deoarece si modul cum ele "lucreaza" imi pare de o logica superioara.
Unii stiti din experienta,-si eu printre voi- ca vegetatia spontana care apare in curtile/arealul in care traiti raspunde unor "nevoi" proprii, emise de propriile voastre structuri "subtile". Eu am avut multe ocazii sa vad acest fenomen. Chiar si "poftele" va sunt satisfacute, daca aveti atentia necesara. Cumva, acest GANS face cam acelasi lucru, straduindu-se prin propria compozitie sa fie un intermediar intre nevoile tesuturilor voastre aflate "in lipsa" si "generozitatea" Creatiei.
 gans: o nouă stare a materiei; o moleculă a unui gaz (GAz) care devine Nano a ei însăși și apare ca o stare Solidă a materiei. GAz în Nano a stării Solide, sau pe scurt GANS.
Am sa atasez paginii o traducere facuta de unul din membrii grupului de Studii, pentru intelegerea mai exacta a acestui NOU CONCEPT.
Acest aspect, explicat de mine pentru o mai usoara intelegere, ca mai sus, se regaseste altfel spus si indirect in cele cetava pagini ale traducerii.
Avand in vedere faptul ca farmacologia ESTE CEEA CE ESTE si conform cu ceea ce eu am experimentat, cu faptul ca la douazeci de ani eram din pdv al "sanatatii" chiar o victima sigura cu nenumarate boli destul de grave, care TOATE au disparut fara medicina si medicatie de vre-un fel, imi doresc o cat mai rapida renuntare la viziunea invaziva de revenire la optim a functionarii acestor vehicule numite corpuri. Si la disparitia PENTRU TOTDEAUNA a invaziei de farmacii si medicamente de sinteza.
Ca atare am experimentat producerea de GANS pe cale naturala, cu ingrediente foarte complexe din multe nivele de flora/vegetatie. Ca atare acum produc GANS fara nici un compus de sinteza, exceptie doar cateva granule de zahar si o picatura de glicerina anhidra.
Chiar si apa din ultima spalare are proprietati deosebite, testata pe vasta mea cultura de ardei iuti, aflata in ghivecele cu care e plina casa.
Deocamdata tin acest GANS in recipiente/borcanele din plastic, pana voi reusi sa obtin modalitatea de a le ambala ermetic, in pliculete menite sa aduca optimul in tesuturile peste care vor putea fi asezate. 
Am reusit sa ma bucur de ajutorul lor chiar si in borcanele fiind, asezand micul recipient pe tesuturile obosite dupa efortul de a sparge lemne sau in zona cefei, unde vertebrele mai scartaie dupa meditatii prelungi si intense. Modul in care ele actioneaza mi se pare deosebit de firesc, nu exista treceri de vre-un fel de substante intre corp si mediul in care ele se afla si nici nu conteaza genul de disconfort/blocaj/suferinta sau "calitatea" de a fi cronic sau acut.
Eu chiar sunt incantat de aceasta stare a materiei si proprietatile ei.

Un comentariu:

blog spunea...

Ma numesc Udrea Nicusor.sunt interesat de producerea de GANS ,puteti sa-mi detaliati modul in care se obtine gans-ul ?
Cu stima.