Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 iunie 2016

singura constanta este...miscarea/schimbarea

In jocul vietii, 
am perioade in care scriu si zile  in care prefer alte jucarii. Eu nu stiu sa ma plictisesc. Ca atare,  de cand nu  am mai scris, am inceput sa fac si pliculete cu "apa plasmatica" sau "plasma lichida", si deja am primit un interesant feedback despre cum lucreaza in apa de baut. Multumesc pentru informatie, tocmai ma "plangeam" ca nu am esantioane de apa diferite, ca sa pot intelege DACA doar coboara PH-ul (cum a fost la mine, de la 7,2 la 7), sau o regleaza, optimizand-o. Prietena care a testat avea PH-ul 5,5 si a obtinut in cateva ore 7, ...
"Buna seara!
am pus pliculetul cu apa plasmatica intr-o carafa cu apa/
buna/si am masurat cu hartie de turnesol alcalinitatea apei/
asa/
de la 5.5 a ajuns la 7 si ceva in decurs de vreo 0ra
wow
m-a dat pe spate!!!/
deci o face optima
/daaaaaaaaaaaaa
si....m-am convins, si asta e ff important/
ma bucur, mama/
cand vezi cu ochii tai...schimbi ceva in sitemul de convingeri de credinte/
asa e/
greu de schimbat de altfel
iti multumesc din suflet
astazi am purtat pe sub haine pliculetele
durerea de spate a cam cedat
vedem cu celelalte/
ma bucur-astept vesti bune/
multumesc"
In bucuria jocului, desi foarte multumit de aparatul de lipit pungi confectionat, avand partea activa lunga, imi cam limita creativitatea si am decis sa mai fac o varianta, mai micuta si mai mobila:


 Asa ca am inceput sa mai diversific, facand deocamdata Ramonei niste "bratari plasmatice" bine sudate, fara nici un risc de a ceda pe la imbinari.


Un pliculet de apa plasmatica l-am tinut cateva zile langa o plantula de ardei iute, careia nu-i mergea prea bine-nu stiu cauza, sta afara pe pervaz- si si-a revenit....Ne mai jucam si mai impartasim cu voi!
Numai Bine!

4 comentarii:

Adrian spunea...

dupa cum spuneam , asteptam ca intuitia sa-mi spuna cand sa reluam seria de impartasire a experientelor , dar mi-a ridicat mingea la fileu articolul postat de tine azi, in sensul ca vestile pe care ti le transmit privind experimentarea cu pliculetele de sanatate cum imi place sa le spun,sunt din cele mai bune.Durerile de spate, au incetat in cea mai mare masura, si acum pot spune cu certitudine ca a revenit si mobilitaea, nu mai am senzatia de trunchi de copac, si picioare de elefant. Eu continui sa experimentez ,intuitia comunicandu-mi ca se poate si mai mult.Deasemeni ,degetul sotiei este mult mai bine, montul aproape ca nu se mai vede,si nu mai are dureri.Cat priveste apa energizata cu pliculetele de gans introduse in cana cu apa de baut, monitorizez cu mare atentie efectele asupra fizicului si psihicului, starea mea este buna, catre mult mai buna, si aici lucrez cu intentia . Perioada de acordare, are o mare importanta si cred ca este mai bine a se face chiar zilnic.
Deocamdata SUNT IN DEPLIN PROCES DE EXPERIMENTARE,si mai multe vesti voi aduce in scurt timp.

Daca acceptam ca singura certitudine, este transcederea, trecerea la o noua forma de organixare a microuniversului infinit,atunci putem spune: Ce frumoas este jocul vietii.!!!! Cu tot dragul ON BUN !!!!!


octavian spunea...

Multam mult, Adriane, pentru marturii. STIU ca esti un om atent si avizat, deci sunt cu atat mai valoroase. Si deja e un timp de cand le aveti, deci sti ce spui. Multam inca odata!

George spunea...

NAMASTE ŞI BUNĂ DUMINICĂ SĂ AVEŢI ! GeorgedeDrobeta -adică eu, vă spun cu mare drag şi mare dorinţă de a vă împărtăşi din experienţele mele cu device-urile cu GANS. Dar am făcut şi greşeli. Deşi domnul Keshe ne dă mură în gură toate schemele şi explicaţiile ,eu tot berbec-după zodia din aprilie,m luat-o aşa cam pe mirişte în unele cazuri.Desigur că e mult mai greu de găsit acum în magazine tablă de cupru,dar am găsit pe la prieteni resturi de la lucrări efectuate de ei şi bucuroşi s-au debarasat de ele. În fine povestea e mai lungă dar pe scurt să vă spun dragii mei că am şi rezultate. Am realizat BRĂŢARA DE SĂNĂTATE după toate indicaţiile de bază şi ca UIMIREA SĂ FIE TOTALĂ,am constatat la soţia mea care are serioase probleme cu circulaţia periferică,mai ales picioarele că întro singură noapte de purtat pe picior ,diametrul piciorului ,a scăzut cu 2,5 cm.Nu măsuram dacă nu observam cu ochiul liber ,întro simplă privire să-mi dau seama că partea dinspre josul genunchiului este mai îngustă,deci cel pe care brăţara a fost pusă peste noapte. O altă realizare,creionul de sănătate.Primele 8 eşantioane le-am realizat alături de prietenul meu Nelu Ispas. Eu nu simţeam nimic în palmă sau unde îl apropiam de corp dar el zice că simte de la uşoare înţepături pînă la furnicături.Şi ca să mă conving am testat creionul pe palma nepoatei mele Maya ,vare imediat a tras mîna speriată ca apoi cucerită de curiozitate să mai vrea a se juca cu el ,apoi în cele din urmă să-mi spună că o furnică în palme sau pe frunte ,unde l-am mai încercat. Apoi am făcut pahatul de sănătate......eşec total.... deşi domnul Keşe în discuţia cu un român de-al nostru spune că Gans-ul de CO2 are gust dulceag de mentă,al meu avea un gust puternic metalic şi l-am făcut din cupru nano şi tablă zincată. E întradevăr de culoare turcoaz dar gustul mă intrigă..... M-am cam lungit şi vă cer scuze,dar e bine să ne împărtăşim din experienţe,aşa după cum şi ne încurajează Dl.Keshe să avem ŞCOALA NOASTRĂ ROMÂNEASCÂ DE LUCRU DEOARECE NOI AVEM ACEA UNICĂ SEMNĂTURĂ DE NEAM. Nu că ar fi rău să ne sfătuim cu semeni de pe alte meleaguri,e bun schimbul de informaţii şi experienţe dar NOI ROMÂNII E BINE SĂ AVEM ACEL CEVA AL NOSTRU aşa ca o amprentă. Desigur , O PLANETĂ,O RASĂ, O NAŢIE......

octavian spunea...

Multumim pentru impartasirea experientelor tale!