Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 mai 2016

Legea 1 Kybalion-Legea Mentalismului

Revin cu aceasta "cea mai importanta" Lege,
datorita unei experiente personale, plina de inteles.
Poate si datorita comenturilor din ultimele zile, dar PRECIS pentru ca este UTIL DE INTELES/acceptat!
Cum am mai afirmat, eu ma joc in viata. Una din jucarii sunt aceste minunate computere, lumea"virtuala", softurile.
Cine crede ca, pentru a te juca, ar trebui sa te pricepi desigur se inseala; specialistul nu se mai joaca, el le ia foarte in serios...
Am in uz doua laptopuri functionale si desigur pe unul stau de regula.
El trebuie sa fie echipat cu foarte diverse programe utilitare si sa ruleze, pe cat se poate, o ultima generatie windows. Ca atare cand a aparut 8.1 l-am si montat. Pentru a nu-l incetini eu nu folosesc antivirusi ci un program care "ingheata" partitia "C", cea intai virusabila. Deci la restartare, orice bit de informatie care nu apartine configuratiei initiale, dispare. Sunt obligat la detalii, pentru ca sa puteti intelege. 
Acum, Win 10 a aparut deja de un an si am citit multe despre el, si pro si contra, deci TREBUIA sa ma joc cu el. Ca atare l-am instalat pe cel nefolosit uzual. Si doar l-am mobilat cu ceva programe, testand ce poate. Pentru mine, care sunt total transparent, este foarte OK. Dupa ce mi-am satisfacut curiozitatile, l-am lasat de o parte...pana ieri cand m-am gandit sa-l repornesc, sa poata beneficia de up-grade-uri, in caz ca sunt...

Nici pe el nu am antivirus si nici macar nu l-am inghetat...
Nu i-am mai atasat insa si mouse, gandind ca cele cateva miscari le pot face si cu touch pad-ul lui (nu le agreez prea mult). 
Evident, neiubind acest touch pad, imi asigur si "bucurii" consecutive, dar tot nu le inghit, invita la prea multe miscari ale mainii. Ca atare aseara mi-a "agatat"  bara de unelte aflata jos si mi-a tras-o fara ca eu sa observ la timp, pe latura din dreapta.
Nici o nenorocire, oricum ma jucam, doar ca NU ACOLO mi-o doresc eu! Am cautat sa o repun la locul ei dar fara mouse nu am reusit, asa ca am lasat-o pe azi. Doar ca...NU MI-A PLACUT!
Dimineata nu am aprins decat laptopul "inghetat", cel uzual. Dupa ce si-a facut instalarile, constat ca ...imi lipseste bara de instrumente, sa pornesc playerul de muzica...cu asta incep fiece zi! Unde am gasit-o?
Evident pe latura din dreapta! Nu m-am bucurat, din cel putin doua motive: in primul rand AM CALCUL INGHETAT, deci asa ceva IN LEGILE ACESTUI PLAN, NU SE POATE INTAMPLA!
Apoi, pentru ca AM FOST OBLIGAT sa revin in mine la Legile Creatiei! Sa le REVAD FORTA! Cu ochii inca adormiti!

 Din neatentie, aseara probabil am emis o emotie adaugata surprizei neplacute de a fi tarat bara in dreapta. Aceasta slaba cuanta energetica a rescris in partitia "C" a celuilalt calculator, INGHETATA FIIND, pozitionarea care m-a "suparat".
Evident l-am restartat ca sa revin la normal, am obtinut pozitia ei fireasca si am pornit playerul. Dupa circa 10 minute toata imaginea de pe display a tremurat putin, sesizand ca ceva s-a petrecut...desigur toolbar-ul era mutat iar in dreapta, cu calcul INGHETAT!
DECI, absolut nici un specialist nu ar putea explica asa o anomalie iar adevarata logica se impune: conventiile considerate de noi legitati ale ciclurilor cauza/efect pe orizontala experientei vor putea fi oricand/si SUNT surclasate de emisii pe care le facem in benzi de frecventa SUPERIOARE! 
Daca si la mine a putut avea loc asa o experienta, desi nu-mi permit emisii emotionale, va sfatuiesc sa aveti ATENTIA necesara pentru a putea observa ciclurile cauza/efect pe care chiar le declansati, pe verticala, adica din frecvente superioare celor ce regleaza jocul iluziei.
DOAR ASA se pot explica "esecurile" experientiale, cand noi pretindem ca am fost coerenti cu intentiile noastre, emotiile stergand toata propria creatie de joc. 
Imi doresc si mie dar si voua, cat mai multa stare de ATENTIE!
PS-intre timp am aflat si explicatia tehnica de  la prietenul Brisciuc, caruia ii multumesc, dar esenta ramane aceeasi: emotia schimba experienta!

2 comentarii:

Unknown spunea...

nimic nou sub soare ....se mai dovedeste inca o data in plus daca mai era necesar, ca .....manifesti ceea ce gandesti. Emotia de neplacere a atras si manifestarea aceasta dupa principiul ...."de ceea ce ti e frica nu scapi". Multumim pentru imparatsirea experientei

Pace si Iubire

danverab spunea...

Daca la calculatorul inghetat si la cel cu windows 10 aveti la logare un cont microsoft, ori gmail, cu care va logati la pornire, atunci bara care se muta in dreapta e un lucru firesc incepand cu windows 8.1 in sus. Pentru detalii ma gasiti pe facebook