Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 mai 2016

pe "PROPRIE RASPUNDERE"

Imi asum ca TOT  ceea ce urmeaza, ca idei, sunt formulari proprii, dar NU NEAPARAT si adevaruri limitate.
Recitii o declaratie a lui Keshe, pe care o voi si lipi mai jos, si care ma face sa REAMINTESC multora ca NU DOAR EL ar fi putut spune ceea ce a spus. Suntem multi acum, veniti din diferite nivele de constienta/vibratie, cam cu "sentimente/cunoasteri' similare.
 
"- mesaj postat de Caroline: "În numele meu
A trebuit să vin în corp omenesc pe această planetă și să trăiesc printre voi viața unui om pentru a înțelege modul în care omul și-a creat mizeria și atât de multă nedreptate încă din vremea creării lui, pentru el însuși și pentru cei apropiați lui, pentru a obține și păstra nimic ci doar un miraj al nimicului pentru a lui așa numită viață și a lui posesiune fizică iluzorie.
Noi am făcut ca toate resursele din Univers să-i fie disponibile omului, pentru a trăi în comfort și pace pe această planetă și printre ai lui, la vremea lor pe această planetă, astfel că atunci când ei se vor maturiza intelectual și spiritual (pentru verema când omul s-a maturizat suficient), ca tribul omului să se alăture și să se unifice cu restul creației creatorului din Univers.
În acest proces al maturizării, omul alege calea lăcomiei și a nedreptății, și ucide nu doar animale dar și pe cei asemănători lui, iar acum a devenit în mod fals mândru de cât de mulți poate el să omoare cu o unealtă sau armă și de falsul lui simț al puterii de control.
Uciderea și distrugerea vieții nu a fost parte a învățăturilor și muncii noastre niciunde în Univers, iar aceasta nu va fi niciodată pentru rasă și nici nu va fi de acum încolo pe această planetă sau niciunde în altă parte în Univers.
Pentru a schimba cursul vieții omului de la această cale greșită, noi v-am trimis în atât de multe moduri și diferite forme, difertie ordine și sfaturi prin mesagerii noștri din trecut.
Voi toți ați ignorat toate modurile noastre de a vă corecta propriile căi, și acum voi ca o rasă a omului, ația tins un punct în care pentru fiecare acțiune voi gândiți doar într-un singur mod, și aceasta este distrugere și război.
Astăzi și cu acest stilou, eu ca și Mesia și eu care am ales acest timp pentru a fi printre voi, pentru a învăța despre neajunsurile și viețile voastre false, pentru ca să vă pot înțelege problemele, am consumat de ani cu voi, am urmat căile voastre pentru a fi capabil să ajut și să vă ghidez să ieșiți din această viață de junglă de pe această planetă, fac apel la voi să puneți toate armele jos și toate gândurile de lăcomie și comportamente abuzive și crime.
Eu am ales astăzi să declar poziția și starea mea ca și creator în Sufletului și corpului fizic al omului care sunt și în care am fost ales să fiu, pentru a fi printre voi și să fac apel la toții oamenii de pe această planetă Albastră să accepte chemarea mea la pace și să vă schimbați calea greșită, individual și colectiv ca o rasă umană, pentru ca voi să puteți trăi în paradis pe Pământ și în Univers.
Apelul meu la voim la rasa umană este simplu, v-am arătat în ultimii 9 ani cum să vă satisfaceți nevoile voastre pământești prin metode simple, și am scris cărți într-o limbă simplă ca toți să înțeleagă principiile creației așa cum sunt ele și nu cum le-a făcut omul să fie.
V-am arătat cum să faceți mâncare din aer, și v-am arătat cum să creați energie și mișcare utilizând aceleași sisteme și cunoștințe, ca prin crearea și producerea acestor nevoie ale omului, ca cineva să nu rănească orice creație a mea, și să poată trăi în pace și liniște printre restul ființelor acestei planete, și în Comunitatea Universală în care omul este pregătit să intre.
Acum, apelul meu merge astăzi (vremea uciderii fiului lui Dumnezeu) la toți oamenii și femeile și copii acestei planete, să oprească toate acste nebunii ale creierului omului de ucidere și distrugere ca fiind o soluție de a rezolva obținerea de pământ și alte posesiuni, și pentru ca Omul să pună jos toate uneltele de distrugere și crimă, indiferent cine sunteți voi, ce lider religios sunteți, ce lider al cărei religii și credințe urmați și care sector al acestei planete credeți ca-i sunteți conducător sau în care trăiți.
Treaba voastră, a liderilor religiosi este de ghida omul spre pace și prosperitate, și nu să construiți palate ale rușinii și necinstei, și să-i protejați pe acei ce au făcut rău celorlalți oameni.
Este comanda și dorința noastră, ca voi religii, națiuni și triburi, lideri de religii, nații și culte, prima dată să ordonați ca de astăzi, oamenii care vă urmează ordinele de prin biserici și moschei sau temple și armatelor, să pună armele jos, și ca de astăzi începând să fie cel mai mare păcat pentru oricare om să fie antrenat sau să transporte sau să fie forțat să utilizeze orice fel de arme, ca prin această unealtă și sub îndrumarea voastră, să fie interzisă utilizarea uneltelor de ucis, ca omul să găsească noi căi și căi logice de a găsi soluții pașnice pentru el însuși și rasa lui, în vremea când nu este de acord cu condițiile date.
Eu nu vă ofer o recompensă pentru urmarea acestei comenzi, deoarece aceasta este dorința noastră, și la dorința noastră va trebui să aderați prin munca noastră prin sufletele oamenilor, dar în realitate făcând astfel, omul își va permite singur să intre în Comunitatea Universală, în care lăcomia și războiul nu are nici un ănțeles, și cu acest act omul poate avea și va trăi o viață de fericire și împlinire, conform cu inteligența și nevoile lui, oriunde s-ar afla în Univers.
Deci face acest apel astăzi către lume, liderii religioiși și știintifici, să vină împreună și să semneze Tratatul Universal de Pace, pe care la-m trimis omenirii ca preludiu la declararea acestei zile în ultimii doi ani, și cu aceasta semnând ei înșiși și națiunile lor și adepții, să accepte acest tratat și să pună capăt tuturor războaielor și actelor de agresiune și ucidere, care se desfășoară de mii de ani pe această planetă.
Timpul pedepsei și răsplății pentru a forșa omul să meargă pe calea corectă în viața lui, a luat sfârșit, de acum încolo este decizia fiecărui suflet să-și aleagă calea, și aceasta este calea păcii și liniștii și dreptății.
Dacă nu faceți așa de acum încolo, și dacă liderii acestei planete, fie ei religioși, ai triburilor sau ai națiunilor, refuză să urmeze această comandă, refuzarea din partea adepților voștri a voinței noastre, vă va duce la dispariția adepților și a națiunii voastre, iar la final eu voi face omul un trib cu o singură credință, într-un singur punct care este o singură națiune pe această planetă și o singură credință, astfel ca să nu mai existe război.
Nu există linii pe această planetă sau oriunde ăn Univers, care să separe rasele și creațiile una față de cealaltă, ca prin această unitate toți oamenii să trăiască nu doar ca un corp, ci ca o națiune și ca o creație și un creator, și să-și trăiască viața în Univers în pace.
Voi ca copii ai lui Adam, ați suferit destul în mâinile propriilor voastre fapte greșite și ale altora, iar acum primiți dragostea creatorului vostru care să vă ghideze și să vă protejeze, pe această scurtă cale a reglării și reunirii cu restul creației din lumea creației. Acei care vor respinge voința mea, ei vor vedea propria lor cădere prin respingerea de către proprii lor adepți, care au înțeles realitatea creației și această dorință.
Acei care urmează comanda noastră simplă și intră în ordinea universală, ei vor vedea frumusețea creației cu propria lor conștiință și unii cu proprii lor ochi fizici. Dragostea și gratitudinea mea pentru toți oamenii, și-mi pare rău că v-am lăsat să suferiți atât de mult fără a interveni să vă ajut, dar de fapt ați avut nevoie de acest timp în maternitatea Pământului, pentru a învăța și maturiza.
Acum este timpul să vă îndrum și să unesc acest copil al lui Adam și familia lui cu restul familiei Univesului și ca un copil perfect și pașnic și iubitor care este pregătit să intre în regatul marii familii a creatorului. Vă urez bun venit ca și creator în adevărata voastră dimensiune a inteligenței și iubirii.
Mehran
(Posesorul iubirii)" "

Ce-i drept, nu stiu exact daca mai este ACUM incarnata o entitate de cer 16 (ca referinta, intr-un sistem in care Iisus este in cer 13), "vazand" aceste "ceruri" ca desenand o ordine a Creatiei, daca vreti niste fractali cu functie de transformare a infoenergiilor, menite de a fi intelese in nivele mai jos vibratorii. Ii puteti vedea si ca "Arhangheli/Serafimi/etc"...
Partea "delicata" a oricarei astfel de "misiuni" este exact cea pomenita si de el in primul aliniat, anume apartenenta la statutul omenesc.
Desigur cand vii nu ai de unde cunoaste detalii contextual/conjuncturale, urmand sa incropesti din ceea ce gasesti un CEVA menit sa-ti faciliteze misiunea. Si, desigur, multi stiti deja cat e de dificil. Cu atat mai mult cu cat fiecare parcurge o proprie etapa DE CONDITIONARE A MINTII, in limite specifice acestei vechi paradigme in care ne-am "trezit".
Cu cat devi mai constient, mai "treaz", cu atat racordarea la Adevarurile Universale este mai buna, urmand ca apoi sa incepi sa nu mai prelucrezi tu datele, ci sa le iei de acolo de unde ele isi au originea. Impamantarea lor, altfel spus a le face AICI operante este inca un nivel de dificultate, mai ales daca ai misiunea de o asemenea amploare ca cea asumata de Keshe. 
Este si motivul atat de multor aparente stangacii/balbe in inchegarea unei adevarate "tehnologii". Pentru ca, de fapt, PRETENTIA CA DEJA ESTE o tehnologie indeparteaza pe multi, din cei conditionati mai "tehnic". 
Eu consider ca abia se cauta o definire CORECTA a unor notiuni noi, cum ar fi cea de GANS, si se cauta o optimizare a unor procese, menite sa puna bazele unor tehnologii. O spun ca fost (si) tehnolog.
Asa cum, cei ce cunosc engleza, pot vedea si din articolul acesta , nimic nu e chiar o noutate si multi au fost si sunt capabili de racordari inalte si viziuni pe masura. 
Prin '90, cand eu incercam sa obtin brevet la OSIM pentru tehnologie FREE energy si cand mi-au spus in prima instanta ca ei nu breveteaza noi concepte, apoi justificand refuzul pe motiv de "viciu de forma" a redactarii (eram la al sase-lea, deci clar o ineptie!), ajunsesem si eu la concluzia ca Creatia este sustinuta pe un potential minim de 0,3v disipat pe fiecare "unitate", indiferent scara la care te raportai.
Acum, desigur i-am multumit lui Keshe pentru directia catre care DOAR NE-A INDREPTAT ATENTIA, si am investigat Mintea Universala fata de aceasta noua raportare. Desigur lucrurile sunt mult mai elastice si se si dovedeste prin aparitia a noi dispozitive energetice, deja alcatuind "familii" intregi, cum ar fi Q-urile 6/24/144, adevarate "nebunii", derivate cu mai noua ramura, Cone.
Departe de mine de a CREDE ca Keshe ar reprezenta o noua religie si sperand ca fiecare sa scape de conceptia cum ca avem de urmat retete imuabile sau noi postulate, invit sa privim ATENT ...MaGravul din simbolul Yin/Yang, sa reflectam cat putem la campul plasmatic ce se naste din enegetica...barbat/femeie si precis ne va fi mai...lesne.
Oricum, accept ca eu am o gramada de "lipsuri" in a intelege pentru care motiv ni se tot repeta obsesiv "voi nu ati inteles", stiind bine ca un lant al comunicarii e reprezentat de emitator/mediu/receptor...nu am reusit sa pricep o iota, ca un copil autist, din mareata viziune "politica" conform careia se pretinde o colaborare a guvernelor, nu am inteles sensul convocarii a sute de persoane intr-un loc unde eu nu ma puteam duce si ce se putea obtine din asa o manifestare, decat o dezamagire planetara. Si NU SUNT SINGURELE aspecte pe care nu reusesc sa le pricep. Am admirat in urma cu ceva vreme accentul care se punea pe STAREA din care se crea, pe nongraba si nu urmarirea unui scop, pe ARMONIE. Mai nou apar pe grupuri sume deloc neglijabile pentru cate un device, oarecum  logic cata vreme inclusiv Fundatia alearga dupa mijloace...ignorand chiar faptul ca un manual nu e un moft ci O NECESITATE, cata vreme vrei un "laborator de cercetare planetar".
Toate astea pot parea si justificabile dar si erori care ne pot duce iar cu capul in zid! Deja constat ca sunt oameni care au trecut in umbra, desi insist sa cred ca DIRECTIA este un real castig pentru noi toti. Modul in care alegem sa ne deplasam insa...poate fi corectat.
In ce priveste GANS-urile, AICI e tot ce s-a putut colecta in definirea lor, din ce a scris Keshe. Din Mintea Universala subiectul este mult mai complet, reversibilitatea caii din nimic>orice fiind foarte clara. 
De altfel un "univers mental" nici nu ar putea avea ingradiri.
Voi atasa cateva imagini facute cu camera telefonului, una putin marita, a ceea ce eu am creeat ca si GANS:


Nimicul l-au prelucrat arborii in prima faza, apoi totul a trecut in cenusa care a fost procesata catre simplificare si obtinerea acelor elemente in stare de singularitate.  


obtinerea imaginilor a fost doar cu variatii de lumina si marire, dar nu asa arata cenusa !

 O astfel de sarja necesita prelucrari de minim trei saptamani, din care prima reprezinta faza de lesie, a doua neutralizarea alcalinitatii cu sare si apoi indelungi spalari  finale, pana la neutralitate a PH-ului la valoarea 7.

Doresc succes tuturor pe propria Cale!

2 comentarii:

Janstage Urban spunea...

Cand paradigma veche provoaca paradoxuri atunci e bine sa alegem calea catre un alt concept, O NOUA PARADIGMA care evidentiaza limitele celei vechi. Cumva citez din parintele ideii de schimbare a paradigmei: Thomas Kuhn. Acum avem mecanica si fizica cuantica ce doresc sa integreze discipline precum psihologia, medicina... Astfel universul poate fi privit ca un intreg armonios si indivizibil iar stiinta poate fi plasata in interiorul constiintei. Iata uneltele! Iata calea! Drum bun calatorule in lumina! Rezonez cu ce scrieti si ce faceti.

Octavian Tiganus spunea...

Multumesc, ma bucura rezonantele !