Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 ianuarie 2016

Putin mai la obiect...

Desi Fundatia Keshe isi propune intentii de anvergura, menite sa schimbe intreaga experienta umana, pentru a o putea accesa TREBUIE ca fiecare dintre noi mai intai sa o inteleaga, in aspectele ei cele mai simple.
Eu inteleg ca s-a pornit de la intelegerea teoretica a faptului pomenit si in Kybalion, cum ca asa cum este sus este si jos, cu alte cuvinte ca procesele pe care le regasim la un anumit nivel/marime a Creatiei TREBUIE sa se regaseasca la toate nivelele ei. Aceasta supozitie probabil ca s-a verificat mai intai logic si apoi, la nivel experimental.
Eu gandesc ca provocarea este mereu aceea de a reusi sa legi lumea conceptului de cea a manifestarii, asa incat conceptul sa se poata verifica.
Desi sunt convins de utilitatea citirii  celor trei titluri publicate, care in mod cert fundamenteaza stiintific aplicatiile ulterioare, tehnologice (Book_1_-_The_Universal_Order_of_Creation_of_MattersBook_2_-_The_Structure_of_the_Light keshe , Book_3_-_The_Origin_of_the_Universe keshe ), pentru cel interesat sa experimenteze singur, nevoia de a  intelege poate fi redusa la un minimal.
Pentru a fi mai usor inteles, Keshe a tinut cursuri/conferinte pe diferitele aspecte, care ulterior au fost postate pe Youtube si care evident pot fi consultate de fiecare dintre noi, dar volumul adunat deja este imens. Desigur sunt vorbite intr-o engleza pronuntata de un iranian si in care se vede destul de bine dificultatea de a aduce ideea in cuvinte...fapt cu care ne cam confruntam fiecare, la un anumit nivel.
Informatii mai sintetizate se pot gasi si pe Grup de studii Keshe-Romania, unde se si fac eforturi de traducere a diferitelor materiale. Grupul isi propune aducerea in manifestare, cu suces, a diferitelor dispozitive, atat in domeniul energiei cat si al sanatatii si nu numai, precum si impartasirea experientelor lor si a celor din alte grupuri de pe glob.
Din cate am reusit sa inteleg, in viziunea sa Keshe situeaza campul inaintea materiei si este diferenta principala intre viziunile tehnologice actuale si aceasta. Pentru ca campurile interactioneaza dinamic, permanent, in timp ce noi ne straduiam sa creem dispozitive pe care ne-am conditionat  sa le vedem de sine statatoare, separate de orice altceva. Constienta faptului ca CONTEAZA atat directionarile/sensul cat si faptului ca noi ca si creatori suntem cuprinsi in campurile dispozitivelor pe care le cream, atat cu intentiile noastre cat si cu vibratiile care noi suntem, schimba total conceptia. Ne responsabilizeaza CORECT in raport cu rezultatele pe care le obtinem. Nu ne mai este propusa o tehnologie "asa cum este" (oricum o iluzie, dar bine orchestrata) ci ceva viu, dinamic si in care noi chiar SUNTEM PARTE DIN EXPERIMENT.
Un videoclip cu mesajul direct al lui Keshe, poate si vocea sa sa va spuna ...CEVA  !


2 comentarii:

Mary spunea...

Iluminatii au inceput deja sa ne pregateasca pentru ce va urma.

Mihail spunea...

Si astfel Lumina a alungat intunericul, valurile necunoasterii au fost date la o parte si Adevarul a iesit la suprafata.

Namaste