Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 ianuarie 2016

vorbind despre O NOUA PARADIGMA 2

Vorbind putin despre vizionarism, el desigur este o calitate intrinseca fiintei umane, racordata insa cat mai inalt.
Asa cum "vad eu" viata, unitar de altfel, toata Creatia este o alcatuire de nivele de inteligenta, dispuse fractalic sa zicem sau pe nivele. De la "mic" la "mare", toate nivelele sunt conduse de sisteme inteligente, incepand cu celula si terminand cu...interminabilul infinit, pomenit si ca "mintea lui Dumnezeu" sau Inteligenta Cosmica. Astfel celula isi subordoneaza logic prelucrarea de date nivelului de inteligenta al organului care ii asigura o anume functie, care organ isi subordoneaza prelucrarea datelor functie de datele oferite de mintea organismului respectiv, care la randul ei se racordeaza unui nivel de inteligenta mai "potent" care ar putea fi un anumit egregor colectiv si stratificarea merge catre infinit.
O racordare "mai inalta" ar presupune o strapungere prin anumite nivele de inteligenta care pot fi considerate "virusate". Cum ar fi anumite nivele de prelucrare date, respectiv egregor familie/rasa/religie/culoare etc. Desigur aceste strapungeri se pot face doar vibrational si pe o intentie limpede de a depasi limitele de programare continute de acele nivele de inteligenta. Evident ca pentru a o face fiecare TREBUIE ca, in exercitiul PROPRIU de viata sa "vada" limitele respective si utilitatea in experienta proprie de a le strapunge. Daca iti lipseste motivatia, de ce ai face acel efort?
Adanca programare care a fost operata in modul de prelucrare date la nivel de Constiinta Colectiva a motivat si motiveaza multe entitati sa strapunga macar partial acest nivel, descoperind singuri NEFIRESCUL, dizarmonia, in propriile experiente de viata. Desigur la fiecare procesul va arata ALTFEL deoarece SUNTEM UNICI, si ca atare PERSPECTIVA din care fiecare "vede" si nefirescul poate fi alta. Cand CONCLUZIILE insa se aseamana, atunci se poate intrevedea o noua paradigma pentru INTREAGA CONSTIINTA COLECTIVA. Pentru ca o inteligenta ESTE DEFINITA prin mobilitate. Este ca un up grade. 
Nivelul separatist nefiresc "vazut" de foarte multi vizionari este una din "valorile critice" care trebuie surclasat. El a operat NEFIRESC in toate zonele experientei, ducand catre un final previzibil dezastruos.
Desigur a fost un nivel al experientei necesar si deci util, doar ca nu poate fi continuat din lipsa de solutii viabile. Chiar nu am auzit sa existe pe planeta un vizionar care sa prevada ca se mai poate merge in directia aceasta, fara a ne autodistruge. Doar asupra termenului se mai poarta discutii.
Si, in ciuda rostogolirii inca inertiale, au tot existat individualitati care au sesizat si au propus viziuni diferite. Tesla desigur a fost unul dintre cei foarte si NU INDEAJUNS de cunoscut, dar nici pe departe nu a fost singurul. El a sesizat si nefirescul de a considera echipamentele tehnice ca fiind sisteme inchise si a si visat sa ofere intregii umanitati energie libera, la discretie, nepoluanta. Este si motivul pentru care a fost marginalizat. Dintre multii care au mai fost, l-as mai pomeni pe Viktor Schauberger, un cercetator independent, mare iubitor al naturii si legilor ei:
El a fost un atent observator al naturii si in special a fost fascinat de apa si de curgerea fluidelor. Nu aprecia deloc directia consumista catre care se mergea si nu agrea-firesc de altfel- motoarele cu explozie si combustia. Desigur nici propunerile sale nu au gasit rezonanta la acea vreme.
Dar SENTIMENTUL conform caruia iluzia separarii si a concurentei trebuie sa inceteze l-au avut si il au din ce in ce mai multi. La fel si cel al "dreptului de proprietate intelectuala". Ca atare ne bucuram toti de muzica impartsita free de catre autori, chiar de cea mai inalta vibratie si utilizam cu placere programe free oferite spre share-uire. Mai nou chiar si marii producatori de soft cum este Microsoft cu Windows-ul lor il ofera gratis, dupa ce au constatat cata creativitate se alatura unor sisteme free cum a fost de la bun inceput Androidul de pe mobile.
Toate acestea nu schimba chiar paradigma, dar INDICA O ANUMITA DIRECTIE ! Pentru schimbarea unui intreg mod de a "vedea" este nevoie de mult mai mult, dar  contine SI ACESTE ASPECTE.
Pentru a face o astfel de TRECERE, trebuie reverificate toate datele existente in constiinta colectiva si "vazut" care sunt VALORILE care trebuiesc pastrate. Si anume CELE CARE LEAGA acest nivel de inteligenta de nivelul superior, nu acceptand existenta unor DATE CARE CONTRAZIC datele aflate acolo, deci NU SEPARANDU-NE de Sursa!
Filozofia, cosmogonia si tehnologiile Keshe exact asta isi propun. 
Mai la obiect, ...maine?

Niciun comentariu: