Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 ianuarie 2016

vorbind despre O NOUA PARADIGMA 1

Imi propun sa scriu un ciclu cu acest titlu, deci le voi numerota.
Caracterul general in care imi propun sa vorbesc se datoreaza tocmai utilitatii de a intelege bine ce, de ce si cum...
Pentru a ajunge macar si relativ trezit, cam fiecare a bantuit prin ceva "cunoastere", asa cum si-a alcatuit "calea" proprie.
Cam toti a trebuit sa intelegem ca ceea ce indeobste denumim viata/cunoastere/intelegere si tehnologiile corespunzatoare nu sunt DOAR cele pe care "civilizatia actuala" le denumeste asa.
Sugestii de a "vedea" lumea SI ALTFEL au tot existat, bazate pe atenta observare. 
Ouspensky cu ale lui octave si cu propunerea de a intelege ca nu exista decat vibratie, ca putem considera ca exista octave vibrationale la care acelasi element, vibrand altfel, apare ca si cand ar purta alta denumire, alcatuind un asa numit "tabel al elementelor", cu proprietati diferite...observatie care ulterior se poate verifica prin transmutatia elementelor si nu numai...
Tesla care spune ca daca vrei sa intelegi trebuie sa gandesti in termeni de energie si vibratie, si nu numai...
Un oarecare Kelly (parca), care la inceput de secol 19 demonstra ca se pot construi vehicule care sa atinga viteze de 500 km/h numai pe baza vibratiei unor structuri rezonante, structuri microcavitare care pot asigura inclusiv levitatia, tot in baza vibratiei...si foarte multe alte propuneri/experiente/ observatii, menite sa ne atraga atentia asupra limitarilor experientiale la care singuri ne-am supus, ACCEPTAND un mod adanc conditionat/programat de gandire.
Din ce in ce mai mult ne dam seama ca TREBUIE sa ne largim modul de gandire. Un exemplu
 Un altul, la fel de succint, care ne invita sa vedem putin diferit:
Deci ceea ce eu vad deja este invitatia generala la SCHIMBARE a modului cum gandim/relationam/percepem.
Dar acestea au fost numai niste exemple. Dincolo de ele transpare un ADEVAR MAI PROFUND:
fizica cuantica a zis eufemistic doar ca "experimentatorul ESTE PARTE din experiment". Cei mai treji STIU DEJA ca experimentatorul ESTE EXPERIENTA SA, in intregime!
Ceea ce lipsea pana acum era o "interfata" intre ceea ce am apucat sa stim/intelegem/acceptam si o anume parte a experientei, asa zisa "fizica", desi STIM deja bine ca asa ceva nu exista.
Cu alte cuvinte "tehnologia" acceptata de comun acord ne juca "feste", deoarece ceea ce "ni s-a spus ca ar fi ADEVARAT", a ajuns sa opereze PARCA dincolo de vointa noastra.
Existau doua pozitionari posibile, din care una semana chiar a "tabula rasa" si nu ar fi reprezentat chiar o bucurie experientiala, iar o a doua a survenit ca propunere din partea acestui mare fizician, Keshe.
Ceea ce el propune nu este chiar simplu, deoarece ne invita sa RECONSIDERAM cam tot ce credeam ca stim, iar inertia in constiinte este mare.Ca vizionar de mare calibru se bucura insa de un context mult mai favorabil in raport cu inaintasii lui. Cea mai remarcabila este ridicarea nivelului general dar si a partii constiente deja dintre noi, cei care compunem asa numitul camp morfic sau constiinta colectiva, atat din punct de vedere al cunoasterii/intelegerii/acceptarii cat si sau in special vibrational.
In plus, faptul ca el a asigurat deja fundamentarea spiritual/filozofica dar si stiintifica a viziunii sale, in baza careia deja a experimentat si produs ansamble/echipamente functionale, este deja un mare atu.
Nefiind adeptul separarilor de nici un fel ci al integrarii, ca politica a cautat sa ofere creatia sa atat guvernelor lumii, dar le-a si asigurat disiparea free pe internet (un alt mare avantaj al epocii).
Desigur fiecare entitate se va simti atrasa mai mult poate de latura teoretica a viziunii propuse iar altii de cea practica/tehnologica, de altfel deosebit de promitatoare din toate punctele de vedere.
Interesant este ca aceasta viziune integratoare CARE TE SITUEAZA PE TINE in centrul creatiei tale, cu responsabilitate deplina, va putea fi sustinuta si facuta functionala ABIA DUPA CE AI INTELES ceea ce ...faci/produci.
Dar, despre toate, mai pe larg, in urmatoarele postari.

Niciun comentariu: