Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 mai 2016

Facui un nou aparat...




Spuneam undeva ca, datorita unui prieten necunoscut, am beneficiat de un aparat care imi permitea ambalarea acestor pungulite cu GANS, asa incat sa fie rezistente si sa poata fi folosite confortabil. Folia dubla de polietilena de inalta densitate a permis folosirea lor si in timpul somnului, fara pericol de a se deteriora.
Numai ca aparatul, desi folosit destul de minimal ca si regim de lucru, a incetat sa ma mai ajute, datorita unui contact instabil pe undeva, intr-o schema foarte complicata de constructie.
Prietenul fiind la distanta considerabila, in alt judet, am preferat sa imi asum construirea unuia nou, cu o schema simpla, pe care sa-l pot intretine foarte usor eu insumi. Mi-a cam luat o saptamana de munca, cu dotarile modeste pe care le am, dar in final a iesit si foarte bine si foarte bun. In acest timp desigur am fost mai putin disponibil si imi cer scuze prietenilor care chiar au simtit asta empatic.
Intre timp am primit foarte multe semnale, toate surprinzator de pozitive, de la cei care-deja multisori-au experimentat ajutorul lor.
Surpriza nu e chiar atat de surprinzatoare, dat fiind ca eu am inteles principiul acestui tip de ajutor/relatie, dar tot este uimitor spectrul deosebit de larg in care a dat rezultate. Multe-majoritatea-sunt marturii scrise pe chat, dar nu ma mai straduiesc sa le culeg, doar ma voi rezuma la esenta lor: AU GENERAT EFECTE uimitoare in cele mai diverse afectiuni, de la otita supurenta, dureri acute de tot felul, recuperari post chirurgicale, foarte multe raportari de castigare a mobilitatii articulatiilor si bazinului/coloanei, urina readusa in parametri normali (rinichi deci), hemoroizi atenuati si nedurerosi s.m.m.a, pe care acum nu am rabdarea sa mi le mai amintesc.
Ce pot spune este ca ma bucur ca pot, in continuare, produce acest tip de GANS destul de "particular" inca, pe care il incarc-desigur-pe tot parcursul de circa trei saptamani de elaborari, cu intentiile cele mai pure si inalte de optimizari/armonizari. 
DESIGUR conteaza foarte mult INTENTIA UTILIZATORULUI, ea incarca campul cu informatie specifica fiecaruia...deci RELATIA cu aceste pachetele TREBUIE incarcata cu INTENTIA armonizarii/revenirii la parametrii normali pentru organul/tesutul afectat.
Oricum, pe cat imi va sta in putinta, voi raspunde solicitarilor celor care considera ca le este oportun un astfel de ajutor. Numai bine in experienta va doresc tuturor!!!
 

4 comentarii:

Adrian spunea...

ma bucur ca am ajuns sa te cunosc ,chiar si pe net dar nimic nu este intamplator si exista sincronicitati asupra carora este bine sa ne focusam.

sunt si eu de foarte curand membru al grupului Keshe Romania, dar trebuie sa recunosc ca nu am facut Gans pana acum cu toate ca am mare nevoie de el pentru a rezolva o problema personala la o hernie de disc ce ma chinuie.

daca citesti mesajul te rog sa ma contactezi pentru un ajutor si o posibila colaborare.
numele meu este ardelean adrian sunt din Lugoj Romania si pot fi gasit pe facebook

octavian spunea...

DA, dragule, deja vorbim pe chat, ma bucur si eu sa te cunosc. Acea problema de care spui este floare la ureche, stiu bine ce spun, am avut si eu, cadeam din picioare la un hop al autobuzului...

Adrian spunea...

daca oamenii ar sti ca "dincolo se punctul zero" este in nfiecare din noi, posibil acolo unde se imbina armonios plasma creata de primele trei chakre incepand de la muladara in sus , cu celelalte trei chakre incepand de la cea di crestetul capului in jos, acesta fiind puctul zero al creatiei prin care suntem cocreatori --INIMA.....IN CARE COLAPSEAZA TOTUL SI DIN CARE PORNESTE ADEVARUL CEATIEI.

Adrian spunea...

DECI DACA OAMENII AR STI, AR CONSTIENTIZA CONDITIA DE COCREATORI IN CARE EI SE AFLA SI DECI AR FI MULT MAI RESPONSABILI CU FIECARE GAND CU FIECARE INTENTIE SI CU FIECARE FAPTA