Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 mai 2016

consideratii "personale"

Asa cum deja am afirmat, in multiple randuri, importanta fenomenului Keshe imi este foarte clara.
Dar la fel de important mi se pare sa ne situam CORECT, atat in noi cat si in afara noastra in raport cu aceasta noua paradigma.
Ea urmeaza FIRESC cresterea nivelului vibrator si de constiinta, care crestere A PREGATIT TERENUL pentru a face posibila, cu greu si asa, implementarea ei, cu ajutorul celor mai treze constiinte.
Daca abordarea fizicii cuantice ne-a facut mai constienti asupra faptului ca "experimentatorul ESTE PARTE din experiment", si asta a inceput sa ne ajute sa intelegem ca "lumea materialitatii" nu este pe atat de "obiectiva" pe cat am fost conditionati sa credem, acum mergem ceva mai sus, asumandu-ne rolul de constiinta constienta, care ALEGE rezultatul experimentului sau. Nu ca Kybalionul nu ne-ar fi atentionat ca legitatile unui plan pot fi surclasate de pe un nivel (de constienta/vibratie) superior...
Ceea ce ma determina sa scriu acest articol este intentia de a nu repeta greseli experientiale. Si nu sunt putine capcanele...
Din punct de vedere "vibrational" (si scriu in paranteza deoarece pe mine ma intriga lipsa din viziunea Keshe a acestei notiuni!), aceasta noua paradigma ne propune un joc de-a materialitatea, constient, manuit din zona campurilor si a intentiei creatoare.
Oricum JOCUL ASA ERA/ESTE, doar ca noi nu eram si constienti de asta...Ca atare am putea formula ca Keshe nu face altceva decat sa ne propuna sa devenim mai constienti de noi insine. Nu Creatia o schimbam noi in aceasta abordare ci MODUL CUM NOI O PRIVIM/INTELEGEM! "Frumusetea este in ochiul privitorului", nu?
Constat ca se incearca in mod total neadecvat sugerarea faptului ca avem in fata o tehnologie. Pentru poeti poate asa o parea, dar eu indraznesc sa spun nu numai ca e aberant acest termen pentru a fi folosit in noua paradigma, dar nici nu va fi vreodata vorba sa poata exista asa ceva. 
Daca individualitati cu pregatire tehnica au privit atent catre acest "drum" si au vazut formulari aberante, inteleg de ce nu avem alaturi de noi mult mai multi creatori. 
Este un MOD absolut nou ca experienta, pentru ca corespunde unui nou nivel de constienta si va genera experiente absolut inedite, dar NU FORMULAND ABERATII.
Este o provocare sa nu mai incerci sa supui experienta unui intelect limitat, este provocator si sa te descurci fara aparate de masura si control si fara acea logica ORIZONTALA, de tip cauza/efect...iluzorie. Si poate CEA MAI MARE provocare VA FI SA ACCEPTI CA intentia ta a generat INTOTDEAUNA rezultatul experiential. Acum ti se propune DOAR sa iti folosesti PROPRIUL INSTRUMENTAR...constient fiind.
Apar si vor tot aparea noi "ramificatii", unele derivand din viziunea Keshe, altele doar datorandu-se unui imbold pe directia nelimitarii, generat tot de Keshe. Asa au aparut Q-urile si Q conurile si vor tot aparea. Keshe nu le va mai putea nici re-cunoaste nici explica, pentru simplul motiv ca are ATENTIA focusata pe directia sa si ESTE FIRESC SA FIE ASA! Nu inseamna concurenta ci DIVERSITATE in Creatie...
Apoi banuiesc ca Keshe chiar intentioneaza inchegarea unei tehnologii, dar "ma tem" ca nu a privit el insusi ATENT ca asta va fi DOAR O PRETENTIE! Nimic nu se poate norma la acest nivel de vibratie/constienta, nici macar rezultatele experientei. 
La acest nivel OPEREAZA DOAR CREDINTA NESTRAMUTATA a faptului ca STII rezultatul, din simplul motiv ca ASA AI ALES SA FIE! 
Desi STIU ca nu am atins inca tot ceea ce...prin mine TREBUIA SPUS, deocamdata inchei aceasta postare dar NU SI SUBIECT!
Numai bucurii experientiale ALEGETI pe calea voastra!!! Puteti!

5 comentarii:

Unknown spunea...

Cand omul va constientiza ca este creatorul la propriu al univesului sau personal, atunci putem vorbi intradevar de un salt evolutiv.....Se va resposibiliza pentru creatia sa si atunci si numai atunci, vom construi o lume mai buna si mai dreapta, o lume in care atributele divine vor pogora intradevar pe pamant si in coonstiintele oamenilor. Pina atunci vom face "observatii" si cercetari facand abstract de faptul ca si acestea sunt propriile noastre creatii. E ca un cerc inchis in care ne invartim , nereusind sa ii deslusim inceputul . Adevarul e simplu, dar nu avem inca "ochii" necesari sa il vedem, nu avem coonstinta necesara sa il intelegem. Cu timpul prin experienta capatata vom reusi sa ne deschidem sezorialitatea perceperii Adevarului .....pina atunci orbecaim prin cotloanele creatiei .....Dar, bineinteles toate vin la timpul lor. Si este absolut minunat TOTUL, asa cum este !!!

octavian spunea...

DA, cum as putea sa nu fiu in acord cu ce spui...

Adrian spunea...

Sunt in armonie deplina cu ceea ce spui!!!!!!!

Adrian spunea...

am scris ca snt in armonie deplina cu ceea ce a scris Robert.

Cat priveste ultima ta postare ,Octavian,sunt de acord cu tine in mare parte insa am si mari semne de intrebare:

-?
-?
.
.

Dar mai bine te rog sa fi mai explicit

octavian spunea...

Daca esti de acord cu ce a scris Robert, atunci chiar nu inteleg eu ce nu iti e limpede din postarea mea...