Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 decembrie 2016

putina "optica"

Prin "optica" putem intelege modul de a privi/"vedea" ceva, dar si modul tehnicist in care ne putem explica niste fenomene ale luminii. 
Dar si prin "lumina" intelegem mai multe lucruri. Putem face referire la un spectru de frecvente pe care am fost programati sa il decodifcam ca si o manifestare fizica. Dupa cum putem sa largim spectrul de frecvente la care ne referim si sa consideram vibratia fiind Lumina. Sau sa numim "fiinta de Lumina" un om al carei constienta depaseste uzualele baremuri ale jocului de'a orice din planul  experientei, o asa numita fiinta treaza. 
       Mi-am propus sa scriu acest articol din cel putin doua motive. Unul ar fi acela ca sunt convins ca pentru multi Creatia nu are un mod imagistic de explicare, notiunile parand abstracte si fara sens. Un alt motiv ar fi acela ca il consider necesar ca preambul la o postare imediat urmatoare, unde aceste explicatii extinse nu si-ar gasi locul.
      Am pus aici cateva imagini care fac referire la lumina, traversand niste medii "optice", de unde se "amprenteaza" cu anumite "informatii de culoare". Pasionat fiind de fotografie de pe la paispe ani, aparatul de marit din vechile noastre laboratoare foto domestice era firesc sa ma inspire. Desigur de dragul imagisticii apelez la presupusa fizicalitate, desi multi deja stim ca ea este doar un joc al perceptiilor. Doar logica fenomenelor este de urmarit.
     Prea multe eu nu cred ca as mai avea de adaugat, deoarece pe imagini este destul de lamuritor scris. Desigur ca limitele sugerate sunt doar explicative, spre exemplu ORICINE poate alege sa evite in mod individual filtrele, desi "normale" pentru altii, dupa cum "lumina necreeata" este disponibila  si la nivelul planului experientei, etc. La fel de limpede este ca Lumina, trecand prin filtre isi pierde calitatile Sursei, proportional cu densitatea si numarul lor. In ce priveste numarul, va asigur ca tinde catre infinit in zilele pe care le traim, deoarece conditionarile s-au inmultit exponential. Grav este ca sunt considerate "normalitate".
      Ca exemplu, datorita "Black Friday" si dupa doua saptamni curieratele sunt asaltate de expedierea catre destinatari a comenzilor facute ATUNCI, sau astazi 18 decembrie soseaua nationala este blocata pe ambele sensuri de cozi depasind un km. pentru accesul la Auchan...
 


As mai adauga ca ceea ce numim fiinta trezita sau constienta sau "fiinta de lumina" este cea care a reusit sa evite/ sa se scoata de sub influenta cator mai multe filtre, ea racordandu-se "inalt" la Lumina care are calitatile Sursei. Este dificil si este o munca individuala de cercetare a nevoilor reale, a adevarurilor partiale de care fiecare este bombardat, de evitarea hipnozei generale si atat de facil indusa. In ciuda aparentelor, tot mai multe individualitati realizeaza diferite etape ale propriei treziri, dar nu vad posibila o generalizare a fenomenului si tind sa cred ca frecventele vor produce o "cernere", sub o forma sau alta. Constienta/vibratie cat mai ridicata doresc pentru cat mai multi!!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu: