Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 noiembrie 2016

o "recomandare ciudatica"...

Desi urmaresc cu mult interes toate succesele obtinute in directia sugerata de Keshe, convins fiind ca este util sa exersam Crearea de la nivelul cauzelor, sa nu ne mai iluzionam ca tot ce putem este sa miscam detalii ale planului manifestarii/contexte/conjuncturi de joc, desi sunt interesat si eu ca oricine altul de o independenta energetica si deci de dispozitivele energetice de tip MaGrav si felicit pe cei ce au depus si depun pasiune si creativitate pentru orice watt castigat, in viziunea mea totusi urgenta intai este eradicarea suferintelor "masinutei" numita si corp fizic..
In viziunea mea, inca dispozitivele MaGrav sunt neintelese din capul locului, deci nu la executie ci chiar ca viziune si astept sa am eu insumi o "imagine limpede" despre  acest gen de dispozitive, care IN MOD CERT vor fi cu mult mai simple si logic functionale.
Nici in zona armonizarilor starii de bine ale corpului nu sunt adeptul convins al "regulilor" sugerate pana acum, din multe motive. 
Unul PRIMORDIAL ar fi acela ca se risca sa se cada in iluzia ca un "ceva/cineva" poate opera asupra a ceva ce ne-am obisnuit aiurea sa denumim ca "boala". Toate aceste structuri aerate de tip "nano" sau GANS creeaza campuri, conform cu elementul din care provin sau catre care duc, dar importanta este constientza si Intentia Creatoare. Campurile respective, chiar mici initial, vor fi dinamizate, marindu-se, si vor atrage din jur elemente rezonand cu ele, dar si cu nevoile de optimizare ale structurilor corpului, ele fiind cele care "cer" acest aport. Asa cum un MaGrav energetic va furniza tensiunea si curentul SOLICITAT de dispozitivul consumator.
Ce-i drept, pentru mintile noastre dornice de ordine si intelegere, probabil e simplu de acceptat ca GANS-urile principale sunt cele trei deja celebre, chipurile caracterizand structurile emotional, sau corp fizic sau mentale, dar sa fim seriosi...am fi DIN CUPRU !!!
A nu  se crede ca sunt in pozitia de "gica contra" si nici de "taciturn in scris" cum amuzant un prieten scria pe un grup despre cei ce NU PREA se manifesta, insa chiar am ceva experienta la "scoala pamant", unde am fost martor traitor al aparitiei sau dezvoltarilor multor tehnologii. Primul aparat de radio era o bijuterie mica din bachelita, cehesc si se numea "Tesla", iar inauntru avea cateva lampi si multa izolatie din carton, parafina, bobine in aer, capacitori giganti tot din hartie ca dielectric...Condensatorul variabil cu care faceai acordajul era un monstru metalic cu armaturi intrepatrundu-se, cantarind minim 250 grame...Era prin '54...Deci STIU cum arata inceputurile si CRED cu convingere ca va trebui sa fim foarte atenti si creativi, rezultatele nu au cum sa nu apara...
Evident PEN-urile creeaza camp si logic acest camp va urmari intentia noastra, unii au cautat evidentierea acestui camp prin inghetarea apei desi NU CRED CA ESTE RELEVANT, acolo se evidentiaza doar o interactiune intre o parte din campurile posibile, cu apa si cu procesul de inghetare, DAR un camp nu este prea facil de focalizat intr-atat incat sa recomanzi stimularea cu pen-ul a punctelor de acupunctura sau chiar zonelor reflexogene. DA, cu un ac nanoinvelit este posibil.
Pen-ul da rezultate asupra zonelor mari, gen organe/tesuturi. Eu am obtinut in propria experienta rezultate privind deblocari tensionale la mictiune si dinamizari ale intestinelor, chiar si numai tinandu-l pe ombilic. 
Revenind la titlu, de cateva luni am incropit o forma de pachetele gen ochelari, continand in cele doua pungute destinate ochilor un amestec de GANS complex, cu pudra din frunze de corn si o hartie/filtru impregnata cu propolis. In mare cred ca am mai vorbit despre ei.

Intre timp am experimentat, desigur intai asupra mea. 
Concluziile la care am ajuns ma fac sa scriu despre ei acum.
Ca prima observatie, plasarea lor impune parca o stare meditativa. Posibil si datorita proximitatii cu pineala. Chiar induce somnul. Mentinerea lor pe ochi timp de cca o ora/doua duce insa la un rezultat surprinzator, care pentru mine a fost de real folos. As fi putut eventual sa ma si "panichez", daca as mai putea experimenta asa ceva...Pentru ca, cam timp de doua ore poti constata ca abia distingi contururile la obiecte. Iar asta NU SE MODIFICA NICI daca pui ochelarii. 
Spun ca m-a ajutat pentru ca AM INTELES CUM lucreaza GANS-urile. Am fost obligat sa constat ca "vedeam" totul "fumans", cetos parca, lipsea "definitia exacta"...practic disparuse conditionarea probabil a tuturor muschilor care permit focalizarile. Dar disparuse atat de profund incat nici cu efort de vointa nu o puteam realiza. Parca era UN NOU INCEPUT in actul vederii.
OK, am decis sa profit si nu mai pun ochelari, lasand muschii sa o ia de la inceput. Ii foloseam doar la calculator si acum sunt scosi din aria in care m-ar tenta sa ii apuc.
Treptat, desigur ochii s-au adaptat si detaliile au reaparut in totalitate. Cam in doua ore, privind atat catre orizontul larg oferit de fereastra cat si la decorul din jur. 
Datorita acestei "deprogramari" tind sa cred ca ochiul oricarui om cu probleme poate fi reeducat, doar ca acela chiar TREBUIE sa isi doreasca foarte mult sa scape de lentile de orice fel. Altfel nu are sens sa aloci atata timp trecerii prin astfel de experiente. Pentru ca, odata ce ai pornit-o, timp de doua ore CHIAR NU POTI fii operational, ca vedere. 
Pentru cei care CHIAR VOR SA INTELEAGA pe propria "piele" cum lucreaza GANS-urile, stergand destul de rapid falsele programari, poate fi un experiment valoros. 
De aceea am zis ca este "o recomandare ciudatica"...este pentru..."ciudati"...
Numai bine va doresc tuturor, ciudati sau mai putin... 

2 comentarii:

Unknown spunea...

Bună să-ți fie inima, Octavian.
În fața textului postat și pe care l-am citit, mărturisesc că sunt mult înapoi(at)…, dar să nu mă înjosesc, căci smerenia, din punctul meu de vedere nu înseamnă înjosire, ci a te descoperi așa cum ești în Mintea Creatoare cu plusurile și minusurile ce survin în viața omului. Încă odată, ce ai scris vine din inima ta, care mă atinge profund și rămân fără cuvinte. Textul «"o "recomandare ciudatica"..."» este ca o oglindă pentru mine care mă face să văd cât de limitat sunt, dar repet pentru mine este un dar, o lecție, fiindcă îmi arată și permite să învăț mereu. Fii binecuvântat pentru ceea ce ești și pentru tot ceea ce ne împărtășești.
Italianii spun un cuvânt care exprimă prețuirea față de o persoană nu atât prin cuvintele „Ti amo“, care se referă mai mult la două persoane îndrăgostite, ci la „Ti voglio tanto bene“, adică o iubire mult mai profundă, curată și prețuitoare, dar care in românește, pentru mine, cred că se golește mult de sens, atunci când se traduce prin cuvintele „Îți vreau binele foarte mult“.
Oricum, îți mulțumesc din suflet pentru împărtășirea ta care mereu mă încântă până la lacrimi. Să fii mereu iubit.

pegasus restaurari spunea...

Este foarte important sa gandesti la nivelul cauzei daca in ceea ce faci i-l iei pe Dumnezeu Tatal alaturi prin actul consacrarii al daruirii faptelor,actiunilor bune pe care le faci si primesti raspuns atunci actiunile tale sunt misterios armonizate cu manifestarea vietii din jurul tau si nu vor fi izvor de suferinta.